Без категорияДруги

Фестивали през 2021-ва

Новата година е тук и всички се надяваме тя да бъде много по-добра и пълна с множество вълнуващи фестивали, на които да имаме възможност да присъстваме на живо, да усетим магията им, да почувстваме силата на общуването. Ето някои фестивали, с които да посрещнем топлите месеци на 2021-ва година:

Хандпан Фестивал/Handpan Festival е първият по рода си подобен фестивал в България! Ако не знаете какво е хандпан и каква е  неговата историята, как се свири на него, ако се чудите как въздейства, колко хора в България умеят да свирят на него, можете да получите отговор на всички тези въпроси в началото на май. А в концертна част ще можем да се насладим на изпълненията на артистите, които искат да ни запознаят с този рядко срещан инструмент, който гали ухото.

Meadows in the Mountains е едно от най-чаканите събития през новата година. За началото на лятото е планирано Десето юбилейно издание на фестивала, който традиционно се приютява в сърцето Родопите. Там ни очаква в едно мултикултурно, свръхсетивно и вълнуващо изживяване. Четирите дни на фестивала обещават да разкажат истории от цял свят, да съберат най-интересните нови хора и да обединят всички ни в името на красотата. Мястото, хората и усещането за близост между тях, прави този фестивал толкова различен, стойностен и магичен.

Може да научите за останалите фестивали от брой 3 на нашето списание.

Свързани статии

Вашият коментар

Виж също
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker